ITN-Berichten

U bent hier:

ITN Installatietechniek project update!

ITN Installatietechniek project update!

Door het jaar heen worden ons diverse elektrotechnische en werktuigbouwkundige projecten gegund. Deze projecten variëren per opdrachtgever, het gaat van een kleine klus tot een mooi, groot project. Wij houden jou graag op de hoogte welke E- & W- opdrachten we in de toekomst uitvoeren. Reeds uitgevoerde projecten bekijk je eenvoudig via het projectoverzicht. 

ITN Installatietechniek, gevestigd in de provincie Zeeland

ITN Groep heeft veel specialistische kennis in huis. Onze expertises variëren van elektrotechniek, installatietechniek en agrotechniek tot sanitair, dakbedekking, domotica, beveiliging, cv-ketel onderhoud, verwarmen en koelen en duurzaam wonen en werken. We richten ons op projecten in en rond Zeeland maar soms gaan we ook over de grenzen van onze provincie. Met de ruime kennis en ervaring van onze medewerkers en onze toekomstbestendige systemen ontzorgen wij onze klanten volledig.

164 Woonunits door het land

We delen met trots dat we een grote opdracht hebben gekregen voor de E- en W- installatie en ombouw van 164 woonunits op de locaties:

  • Delft
  • Eindhoven
  • Groningen
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram