ITN-Berichten

U bent hier:

‘Allround’ administratie medewerkster Marjo in de kijker

‘Allround’ administratie medewerkster Marjo in de kijker

Met allround administratief medewerkster doelen we erop dat Marjo meer doet dan administratie bij ITN Groep. Ze werkt 4 dagen en haar grootste taak is het inboeken van inkoopfacturen. Maar ze is daarnaast ook aanspreekpunt aan de balie, gastvrouw als je bij ons op kantoor langskomt en eerstelijns telefoniste. Dus bel je naar ITN Groep, dan is de kans groot dat Marjo jou te woord staat. Naast dit werk bestelt ze alles wat in de kantine nodig is en dan ook nog de kleding voor personeelsleden. Bij dit laatste werkt ze samen met haar collega. Waar Marjo de kleding bestelt, verwerkt collega Margje elk item per medewerker in de digitale kledingkast. 

Toekomstig en servicegericht werken met elkaar 

Marjo zet graag haar schouders ergens onder, zeker als haar een unieke kans geboden wordt. En die kreeg ze van Miep en Hans Niewenhuijse. Ze leerden elkaar beter kennen in de privésfeer aan onze prachtige Zeeuwse kust. Want ze kenden elkaar vooral van ‘ziens’ en van ‘vroeger’. Toen in een gesprek langskwam dat Marjo een baan ambieerde, kreeg ze kort daarna die kans aangeboden. Zonder recente ervaring als administratief medewerker, maar met enthousiasme en de juiste instelling, startte ze dus oktober 2022 in haar functie te Nieuwdorp. Samen met en door de collega’s werd ze ingewerkt. Ondertussen werkt Marjo ruim een half jaar bij ons bedrijf en lijkt het of ze hier al jaren werkt. Ze vond het echt wel een uitdaging om zonder ervaring deze functie aan te gaan maar doet het uitstekend. Wij willen niet meer zonder haar. 

Marjo, administratief medewerkster bij ITN Groep, aan het woord

We stelden Marjo de vraag wat werken bij ITN Groep zo leuk maakt. “Het geeft gewoon echt rust om te werken bij een bedrijf dat alles goed geregeld heeft. En dan bedoel ik niet alleen voor de klanten maar vooral ook voor het eigen personeel. Ooit werkte ik in de detailhandel, ook als leidinggevende, en dat is niks vergeleken met werken in het bedrijfsleven voor ITN. Hier op het bedrijf is er interesse in elkaar, er is humor onder elkaar en ruimte om jezelf te zijn en te ontwikkelen. Gaat het een dagje wat minder dan is er begrip voor de situatie. De collega’s helpen je waar nodig en je kunt ook echt op hen vertrouwen. Personeelszaken denkt zelfs met je mee, is attent en vergeet speciale dagen niet. Kortom ITN Groep is een erg prettige werkgever. Ik ben erg tevreden met de kans die ze me boden." 

Naast het werk houdt Marjo ook van gezelligheid

Ze brengt het liefst tijd door met de kinderen en kleinkinderen. Die wonen in de buurt en zo kan ze met trots toekijken hoe de kleintjes groeien. Ze houdt van de gezelligheid die haar gezin, familie en vrienden met haar delen. Daarnaast is Marjo actief met kunstschilderen en is ze een gepassioneerde kleurconsulente. Een erg creatieve vrouw dus. En voor wat meer beweging, zodat ze fit blijft, gaat ze al wandelend of fietsend op pad. 

Onderhoud nodig aan jouw CV-ketel?
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram