Expertises

Sanitair

ITN Groep heeft ruime ervaring in het plaatsen en renoveren van sanitair en combineren installatietechniek met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van domotica, duurzaam verwarmd water en elektrotechniek. Is bijvoorbeeld uw badkamer aan vervanging toe? Dan adviseren wij u graag in de mogelijkheden qua indeling, materialen en gebruiksgemak. Onze medewerkers zullen het oude sanitair vervangen en naar wens afwerken. Omdat alle werkzaamheden door ITN Groep worden uitgevoerd, kunnen we de planning zo op elkaar afstemmen dat u zo kort mogelijk zonder sanitair zit! Zo kunnen wij al een inloopdouche plaatsen binnen 1 dag!

Lees alles over badkamerrenovatie

Kleine en grote sanitaire verbouwingen

Gaat u verhuizen en wilt u de bruin betegelde toilet van de vorige bewoner zo snel mogelijk vervangen? Dan regelen wij dat graag voor u! Binnen enkele dagen renoveren wij uw toiletruimte, vervangen wij de toilet en werken alles geheel naar wens waterdicht af.

Ook voor grotere sanitaire verbouwingen kunt u bij ITN Groep terecht. Bijvoorbeeld bij een uitbreiding van de badkamer of het verplaatsen van de badkamer adviseren wij u graag en werken wij uw wensen in detail uit.

Installatie in iedere ruimte

Wij plaatsen en renoveren sanitaire ruimtes voor particulieren, maar ook voor hotels, in kantoorpanden en in sportzalen zijn onze specialisten inzetbaar. Van een complete badkamerverbouwing of toiletrenovatie tot het vervangen van wastafels of het aansluiten van nieuwe kranen, we nemen het graag voor u uit handen en zorgen dat u nog jaren kunt genieten van waterdichte en netjes afgewerkte sanitaire voorzieningen.

Contact opnemen met ITN

Gerelateerde Projecten