Expertises

Sanitair

ITN Groep heeft ruime ervaring in het plaatsen en renoveren van sanitair. Wilt u uw toilet vervangen of uw volledige badkamer renoveren? Voor zowel kleine als grote sanitaire verbouwingen kunt u bij ons terecht. Dit doen wij voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten.

 

Totaalaanbod

Wij voeren alle werkzaamheden zelf uit. Dit betekent dat wij u volledig en snel kunnen helpen, waardoor u zo kort mogelijk zonder sanitair zit. Zo plaatsen wij al een inloopdouche binnen één dag.

Kleine en grote sanitaire verbouwingen

Is uw toilet aan vervanging toe? Binnen enkele dagen renoveren wij het toilet en werken onze specialisten alles naar uw wens af. Wilt u uw volledige badkamer verbouwen of vernieuwen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u volledig en adviseren u graag over de indeling, materialen en het gebruiksgemak.

Installatie in iedere ruimte

Wij plaatsen en renoveren ook sanitaire ruimtes voor zakelijke klanten, zoals hotels, kantoorpanden en sportverenigingen. Van het aansluiten van een nieuwe kraan, het vervangen van een wastafel of een complete badkamerverbouwing: onze medewerkers nemen het werk graag voor u uit handen. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat u jarenlang kunt genieten van waterdicht en netjes afgewerkt sanitair.

 

Contact opnemen met ITN