ITN-Berichten

U bent hier:

E&W installaties project update!

Door het jaar heen worden onze mooie nieuwe installatie projecten gegund, dit zowel elektrotechnisch als werktuigbouwkundig en natuurlijk ook samen. Steeds vaker worden wij als totaalinstallateur ingezet als expert op meerdere gebieden. Onze klanten zijn o.a. woningbouwverenigingen, architecten, overheden, scholen, particuliere woning eigenaren, huurders en verhuurders. Wij zijn de totaalinstallateur voor iedereen.

chevron-left
chevron-right

E&W installatie voor Nilsson Agency

We hebben een mooie opdracht ontvangen voor het plaatsen van een duurzame en toekomstgerichte E-installatie in het nieuwe kantoorpand van Nilsson Agency te Goes.

Lees meer over E-Installaties

E&W installatie voor SieTec

We hebben een mooie opdracht ontvangen voor het plaatsen van een duurzame en toekomstgerichte E&W installatie van SieTec Roosendaal te Oud Gastel.

E&W installaties

VRF installatie installeren bij MC Cain Foods Holland locatie Lewedorp!

Het VRV/VRF utiliteit systeem is een compleet warmtepompsysteem dat wij mogen installeren in het kantoorpand van MC Cain Foods Holland te Lewedorp. Wij zijn erg blij met deze recent ontvangen opdracht!
Wil jij weten welk comfort een VRF installatie toevoegt aan jouw kantoorpand?

VRF/VRV systemen!

Woning en zomerwoning in Renesse verduurzamen

We hebben een mooie opdracht ontvangen voor het deels verduurzamen van een woning + zomerwoning in Renesse. Dit door het installeren van airco's en zonnepanelen op beide objecten.

Duurzame projecten

E&W installatie voor 12 herenhuizen en 33 appartementen Goese Diep

Met trots delen we dat we een nieuwe opdracht ontvangen hebben voor de E&W installatie voor 12 herenhuizen en 33 appartementen bij Bellevue Goese Diep! 

Reeds gerealiseerde projecten

E en W installatie van 6 appartementen te Zoutelande.

Onlangs ontvingen we weer een mooie opdracht voor de E en W installatie van project 6 appartementen op het Plein te Zoutelande.

Reeds gerealiseerde projecten

164 woonunits E- & W- installaties

We delen met trots dat we een grote opdracht hebben gekregen voor de E en W installatie en ombouw van 164 woonunits op de locaties:

  • Delft
  • Eindhoven
  • Groningen
ITN-
Nieuws

Update nieuwbouw kerk te Nieuwdorp

Onlangs liepen we vanaf kantoor naar de bouwplaats van de nieuwbouw van de kerk te Nieuwdorp. De zon scheen, en de blauwe lucht maakten het mogelijk om mooie heldere foto's te maken. Zo kunnen we...

Lees verder
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram