Werken bij

ITN Groep in Nieuwdorp is één van de grootste installatiebedrijven van Zeeland. We startten in 1997 als klein familiebedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modern en veelzijdig installatiebedrijf met ruim 45 vakspecialisten in dienst. Door de continue groei van ons bedrijf zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat bieden wij?

Door onze jarenlange ervaring en investering in goede trainingen, hebben we veel kennis in huis. We vinden het belangrijk om te blijven innoveren en investeren in onze medewerkers en om een plezierige en dynamische werksfeer te creëren. Problemen zien wij als uitdagingen en die gaan we zeker niet uit de weg! Heb je dezelfde mentaliteit en ben je op zoek naar een baan? Bekijk dan onze vacatures en neem contact met ons op.

Leerbedrijf

ITN Groep is een SBB erkend leerbedrijf en hebben zowel leerlingen op elektrotechnisch als werktuigkundig niveau in dienst. Ieder jaar stromen er jonge leerling monteurs in die we jarenlang aan ons bedrijf binden. Heb je interesse in een BBL leer-werkplek of ben je op zoek naar een uitdagende stage binnen de elektrotechniek of installatietechniek? Stuur dan een e-mail met CV naar werkenbij@itngroep.nl.