Werken bij ITN Groep

ITN Groep in Nieuwdorp is een van de grootste installatiebedrijven in Zeeland. We startten in 1997 als klein familiebedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modern en veelzijdig installatiebedrijf met ruim 65 vakspecialisten in dienst. Door de continue groei van ons bedrijf zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat bieden wij?

Door onze jarenlange ervaring en door te investeren in opleidingen en trainingen, hebben wij veel kennis in huis. We vinden het belangrijk om te blijven innoveren en creëren voor onze medewerkers een plezierige en dynamische werksfeer. Problemen zien wij als uitdagingen. En die grijpen we graag met beide handen aan! Heb jij dezelfde mentaliteit en ben je op zoek naar een baan in de elektro- of installatietechniek? Bekijk dan onze vacatures en neem contact met ons op.

Erkend leerbedrijf

ITN Groep is een SBB erkend leerbedrijf. We hebben zowel leerlingen op elektrotechnisch als op werktuigkundig niveau in dienst. Ieder jaar stromen er jonge leerling-monteurs in, die vervolgens jarenlang aan ons bedrijf verbonden blijven. Heb jij interesse in een BBL leer-werkplek of ben je op zoek naar een uitdagende stage binnen de elektro- of installatietechniek? Stuur dan een e-mail met jouw curriculum vitae naar werkenbij@itngroep.nl.