Wastafel vervangen

U maakt vrijwel iedere dag gebruik van uw wastafel. Wanneer u uw badkamer of toilet al lang in het gebruik hebt, kan het zijn dat uw wastafel aan vervanging toe is. Zo slijt de wastafel naar verloop van tijd waardoor het lijkt dat de wastafel nooit volledig schoon lijkt. Ook kan slijtage aan de wastafel uiteindelijk voor verstopping of lekkage zorgen. Dat is iets wat u natuurlijk liever wilt vermijden. ITN Groep helpt u graag u wastafel te vervangen.

Badkameradvies op maat

ITN Groep adviseert u graag over een passende wastafel voor uw toilet of badkamer. We kijken naar uw nieuwe wastafel zowel vanuit een praktisch als een esthetisch oogpunt. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat u op basis van uw wensen te voorzien van het beste advies. Wij werken met kwaliteitsproducten die in veel verschillende stijlen leverbaar zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld wastafels van de bekende merken als Sphinx, Plieger en Villeroy & Boch.

Binnen 24 uur uw wastafel gerepareerd

Is uw wastafel verstopt of zit er een lekkage? Dan kijken onze professionele monteurs graag met u mee. We bekijken of uw wastafel vervangen moet worden of dat reparatie voldoende is. Vervolgens bekijken we welke wastafel het beste bij uw toilet of badkamer past. Onze ervaren monteurs hebben verstopping of lekkage aan uw wastafel snel verholpen.

Badkamer en loodgieter specialisten

Met 45 vakspecialisten in dienst zijn we in staat om iedere klus met trots op te leveren. U krijgt bij ons te maken met één aanspreekpunt. Mocht u naast het vervangen van uw wastafel ook verdere ingrepen aan uw woning willen, dan weten wij precies wat u nodig heeft. Wij helpen u graag verder. Van ontwerpfase tot de oplevering, u kunt altijd bij ons terecht.

Contact opnemen met ITN