Nieuwe vacatures online!

Vacatures werktuigbouwkundig en/of elektra, planner of monteur!

Wij komen namelijk graag in contact met dames en heren die in 2023 van start willen gaan bij ons dynamische bedrijf, gevestigd en actief in Zeeland.  We hebben namelijk diverse actuele en dynamische vacatures en wanneer je affiniteit hebt met werktuigbouwkundige en/of elektra zijn ze zeker interessant om door te nemen.

Bekijk alle vacatures hier via onze website en bij interesse gewoon solliciteren!

Heb je vragen of wil je eerst kennismaken met ons bedrijf? Ook dat is mogelijk! Stuur dan een mail naar werkenbij@itngroep.nl

Waarom werken bij ITN Groep?

Werken binnen een dynamisch en gezellig familiebedrijf dat continu bezig is met ontwikkeling en groei in de elektrotechnische en werktuigkundige sector. Dat betekent ook leren tijdens het werk of via een opleiding, training of cursus. Korte lijntjes tussen de directie, de klant en jezelf. We doen het echt samen en voor elkaar. Dit is wat werken bij ITN Groep zo uniek en bijzonder maakt. Dus kijk zelf even in het aanbod vacatures werktuigbouwkundig en/of elektra en wanneer je een open sollicitatie stuurt wordt dit initiatief ook erg gewaardeerd. Voeg op deze manier jouw expertise toe aan ons bedrijf. Alvast een warm welkom.