Toilet renoveren

Is uw toilet beschadigd, werkt hij niet meer naar behoren of bent u wel uitgekeken op de bruine tegels op de vloer? Wilt u alleen uw toiletpot vervangen of wilt u uw volledige toiletruimte vernieuwen? Dan helpen wij u graag verder. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we samen kunnen kijken wat de beste oplossing is voor uw toilet.

Toiletrenovatie op maat

Onze experts kijken graag samen met u naar de staat van de toiletruimte, zodat wij u kunnen adviseren welke werkzaamheden noodzakelijk zijn. Bij een kleine toiletrenovatie vervangen we alleen uw toiletpot en werken we deze netjes af. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen we de pot door een hangtoilet of het vervangen van een wastafel.
Kiest u liever voor een volledige renovatie van uw toiletruimte? Dan kunt u bij ons terecht voor het plaatsen een nieuwe toilet, het vervangen en aanleggen van nieuwe leidingen, het strippen en betegelen van de toiletruimte en het aanleggen van nieuwe lichtpunten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van uw toiletruimte en wat de meest effectieve renovatie is binnen uw budget.

Wc renovatie bij waterlekkage

Heeft u te maken gehad met een lekkage? Dan maken wij uw wc weer als nieuw. Bij het verhelpen van de lekkage bekijken we wat vervangen moet worden en wat kan blijven. Onze specialisten kunnen door hun ervaring prima inschatten wat echt noodzakelijk vervangen moet worden om uw wc weer goed te laten functioneren. Eventuele waterschade kunnen wij voor u repareren zodat uw wc-ruimte er weer zo goed als nieuw uitziet!

Kosten toiletrenovatie

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van uw toiletrenovatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel 0113-613353. Wij nemen graag uw wensen met u door om hier vervolgens een passend kostenplaatje bij te maken. We kunnen daarbij adviseren in het gebruik van duurzame materialen en slim gebruik van de ruimte.

Contact opnemen met ITN