Novatube

Heeft u last van hoge stookkosten terwijl uw huis niet goed warm wordt? Dan zou dat uiteraard kunnen liggen aan de werking van de cv-ketel of de isolatie. Wat vaak over het hoofd gezien wordt, is de kwaliteit van de verwarmingsbuizen in uw woning. Na verloop van tijd kunnen deze namelijk aan vervanging toe zijn.

Oude cv leidingen vervangen

Verouderde cv leidingen kunnen op den duur verweren, krimpen of dichtslibben. Dit heeft directe gevolgen voor het verwarmen van uw woning, omdat het warme water vanaf de cv-ketel niet meer goed rondgepompt kan worden. Daarom is het beter om de oude cv leidingen te vervangen.

Leidingen vervangen zonder sloopwerk

In nieuwere woningen worden de radiatorleidingen netjes weggewerkt in de vloeren en muren. Hierdoor kun je niet eenvoudig een leiding vervangen. ITN Groep werkt daarom met een techniek die het mogelijk maakt om leidingen te vervangen zonder de muren en vloeren open te breken.

Novatube leidingen

ITN Groep werkt met de producten van Novatube. Dit systeem maakt het mogelijk om de slechte leidingen zonder breekwerk uit de mantelbuis te trekken. Vervolgens trekken we de nieuwe flexibele kunststof cv leidingen door de mantelbuis, zonder dat we uw vloer hoeven te slopen. Hierdoor is het mogelijk om uw leidingen eenvoudig en snel te vervangen, vaak zelfs binnen 1 werkdag! Door de flexibele cv leidingen van Novatube heeft u jarenlang geen omkijken naar uw verwarmingsbuizen. De Novatube buizen gaan namelijk jaren langer mee dan reguliere radiatorleidingen.

Leidingen vervangen in één dag

Bij ITN groep houden we niet van verrassingen achteraf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Novatube voor uw huis? Dan bieden we u graag een vrijblijvende offerte aan. Na goedkeuring vervangen we uw leidingen binnen een dag. Hierbij vervangen we ook uw radiatorkranen, onderblokken en aansluitverdelers. Uw woning is dan weer klaar voor de toekomst!
Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.