Novatube

Heeft u hoge stookkosten terwijl uw huis niet goed warm wordt? Dit kan liggen aan de isolatie of de werking van de cv-ketel. Maar het kan ook zijn dat de verwarmingsbuizen vervangen moeten worden. ITN Groep doet dit met Novatube: een techniek die het mogelijk maakt om leidingen te vervangen zonder de muren en vloeren open te breken.


Verouderde cv-leidingen vervangen

Cv-leidingen kunnen op den duur verweren, krimpen of dichtslibben. Dit heeft directe gevolgen voor het verwarmen van uw woning. Het warme water wordt dan niet meer goed vanaf de cv-ketel rondgepompt. U kunt de cv-leidingen dan laten vervangen.

Vervangen zonder sloopwerk

In nieuwe woningen worden de radiatorleidingen in de vloeren en muren weggewerkt. Dit staat netjes, maar maakt het eenvoudig vervangen van een leiding lastig. Wij werken daarom met een techniek die het mogelijk maakt om leidingen te vervangen zonder de muren en vloeren open te breken: Novatube.

Novatube-leidingen

Wij werken met de producten van Novatube. Deze techniek maakt het mogelijk om oude leidingen zonder hak- en breekwerk uit de mantelbuis te trekken. Vervolgens trekken we de nieuwe flexibele kunststof cv-leidingen door de mantelbuis. Hierdoor kunnen wij uw leidingen snel en eenvoudig vervangen. Vaak zelfs binnen één dag! Door de flexibele cv-leidingen van Novatube hoeft u niet meer naar uw verwarmingsbuizen om te kijken. De Novatube-buizen gaan namelijk jaren langer mee dan reguliere radiatorleidingen.

Leidingen vervangen in één dag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Novatube voor uw woning? Dan bieden wij u graag een vrijblijvende offerte aan. Na uw goedkeuring vervangen wij uw leidingen in één dag. Hierbij vervangen wij ook uw radiatorkranen, de onderblokken en aansluitverdelers. Uw woning is dan weer klaar voor de toekomst!

 

Contact opnemen met ITN