Ik heb een Nefit TopLine cv-ketel uit 2006-2009. Wat nu?

Begin januari 2018 is onduidelijkheid ontstaan over de veiligheid van cv-ketels van Nefit Topline uit 2006-2009. Nefit heeft verklaard dat, indien de brander van de ketel minimaal één keer per twee jaar wordt onderhouden, het niet nodig is om u zorgen te maken over de veiligheid. In de media werd gesteld dat het toestel alsnog niet veilig zou zijn, ook als de originele brander is vervangen. 

Heeft u een Nefit cv-ketel uit deze serie?

Dan is de kans groot dat wij de brander al hebben vervangen tijdens een onderhoudsbeurt. Nefit heeft ITN Groep opdracht gegeven om de brander te vervangen tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud. Het vervangen van deze brander is voor u kosteloos. Heeft uw cv-ketel recent geen onderhoudsbeurt gehad? Maak dan direct een afspraak met onze onderhoudsmonteurs.

Koolmonoxidemelder

Wilt u toch een koolmonoxidemelder onder uw cv-ketel? Deze kunnen wij voor u tijdens een onderhoudsbeurt installeren voor €80,- incl. BTW.

Nefit TopLine ketel inruilen

Wilt u uw TopLine cv-ketel inruilen? Dan krijgt u €600 tot €785,- (incl. BTW) korting bij aankoop van een nieuwe cv-ketel van Nefit. Daarnaast kunt u tot en met 28 februari 2018 gebruikmaken van €100,- cashback bij aankoop van een nieuw Nefit toestel. U kunt via ons contactformulier de inruil aanvragen. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen via 0113 – 61 33 53.