Projectnieuws | Maas en Hagoort & ITN Groep voor De Zeeuwse Verzekering

Het nieuwe pand van De Zeeuwse Verzekeringen is niet zomaar een kantoor. Nee, het is een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Een circulair gebouwd pand, met een moderne en stijlvolle uitstraling, waar natuurproducten zijn toegepast.

 

 

Maas en Hagoort biedt oplossingen in maatwerk

De Zeeuwse Verzekeringen heeft enkele jaren geleden een nieuw onderkomen gecreëerd voor de toekomst. Eind 2021 verhuisden alle medewerkers naar de nieuwe locatie in Middelburg. Het nieuwe pand is duurzaam en energiebesparend. Dit komt mede door de inspanningen van ons, totaalinstallateur ITN Groep. Wij waren betrokken bij de realisatie van dit nieuwe kantoorpand en omdat er binnen dit project een maatwerkoplossing nodig was, werd Maas & Hagoort benaderd. Samen met ITN projectleider Ard wordt er teruggekeken op het project. Maas en Haagort interviewde hem en deelt dit item op hun eigen website.

Je leest het interview hier. 

Biobased bouwen

Het nieuwe pand van De Zeeuwse Verzekeringen is niet zomaar een kantoor. Nee, het is een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Een circulair gebouwd pand, met een moderne en stijlvolle uitstraling, waar natuurproducten zijn toegepast. Dat het gebouw duurzaam moest zijn, was een duidelijke wens van de eindklant. Daarom hebben we hier vanaf het begin met alle samenwerkingspartners op ingezoomd. En het resultaat mag er zeker zijn!

Lees meer over wat wij als totaalinstallateur uitvoerden. 

Fotografie: © Suzan Thiry