Maak uw woning slim met de FIBARO Starter Kit!

Wilt u zelf aan de slag met het automatiseren van uw woning? Met de Starter Kit van FIBARO creëert u een goede basis voor een slimme woning. De Starter Kit is gemakkelijk en snel te installeren, zonder aanpassingen aan elektrische installaties. 

Wat zit er in het FIBARO Starter Kit pakket?

  • Home Center Lite
  • Bewegingssensor
  • Rookmelder
  • Watersensor
  • Deur- / raamsensor
  • Slimme stekker met energiemonitoring

FIBARO Starter Kit bestellen

De FIBARO Starter Kit kost €499,- incl. BTW. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de FIBARO Starter Kit, of wilt u direct een pakket bestellen? Of bent u benieuwd wat ITN Groep voor u kan betekenen op het gebied van domotica? Neem dan hieronder contact met ons op!

  • Als klant vind je het debiteurennummer op de factuur van ITN Groep. Ben je nog geen klant, laat dan dit veld leeg.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Home Center Lite

De Home Center Lite is de compacte Z-Wave centrale van de FIBARO Starter Kit. Hiermee maakt u in een handomdraai stapsgewijs uw eigen draadloze, slimme woning. De Home Center Lite is voorzien van geïnstalleerde drivers die geschikt zijn voor vele apparaten en heeft dezelfde gebruiksvriendelijke interface als de Home Center 2. Met de Home Center Lite kunt u overal ter wereld uw slimme woning bedienen en monitoren. Zo kunt u bijvoorbeeld een pushmelding of e-mailalart instellen waarmee u op de hoogte wordt gehouden van (alarm)meldingen terwijl u niet thuis bent.

Bewegingssensor

De bewegingssensor van de FIBARO Starter Kit slaat alarm als er bewegingen in huis gesignaleerd worden die niet gewenst zijn. Dit kunt u zelf nog uitbreiden met meer mogelijkheden. Denk aan het automatisch vergrendelen van sloten als er een inbreker in uw woning is.

Rookmelder

De FIBARO Starter Kit is voorzien van een slimme rookmelder die zelfs de kleinste hoeveelheden rook signaleert. Met de rookmelder is het onder andere mogelijk om automatisch de elektriciteit af te sluiten in de kamer waar de brand zich bevindt.

Watersensor

Wilt u lekkage in uw woning voorkomen? Dan is de watersensor van de FIBARO Starter Kit ideaal. De sensor geeft direct een signaal als u lekkage heeft, zodat u snel kunt handelen en schade kunt voorkomen.

Deur- / raamsensor

Om deuren, ramen of rolluiken op afstand te bedienen, bieden de sensoren van de FIBARO Starter Kit de uitkomst. Daarnaast is de sensor ook ingericht om uw woning extra te beveiligen.

Slimme stekker

De FIBARO Starter Kit is voorzien van een slimme stekker die is voorzien van energiemonitoring. Zo kunt u op afstand uw stroomgebruik meten.