Loodgieters in Zeeland

ITN Groep is een Zeeuws installatiebedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in domotica, elektrotechniek, agrotechniek en loodgieterswerkzaamheden. Heeft u een loodgieter nodig? Wij helpen u graag verder!

Installeren en onderhouden cv-ketel of warmtepomp

Wilt u een cv-ketel of warmtepomp laten installeren? Onze ervaren loodgieters plaatsen deze installaties voor u. Bij ons bent u verzekerd van betrouwbare systemen. Wij installeren cv-ketels van de beste merken, zoals Nefit, Intergas, Remaha en Atag. Deze cv-ketels zijn betrouwbaar, energiezuinig en onderhoudsarm. Maar ook voor onderhoud aan uw cv-ketel of warmtepomp kunt u bij ons terecht. Heeft uw cv-ketel of warmtepomp een onderhoudsbeurt nodig of heeft u een storing? Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Wij laten u nooit in de kou staan!

Vloerverwarming

Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vloerverwarming en in het aanleggen van cv-installaties en waterleidingen. Vloerverwarming heeft meerdere voordelen. Zo is het een mooie oplossing voor het gelijkmatig verdelen van warmte in uw woning of bedrijfspand. Ook is vloerverwarming aan te sluiten op een domoticasysteem, waardoor u nog slimmer met uw verwarming om kunt gaan. Dit zorgt ook voor een besparing op uw kosten. Een extra bijkomend voordeel is dat er geen radiatoren meer in het zicht hangen. Werkt iets niet meer naar behoren? Onze loodgieters helpen u altijd met het repareren van uw vloerverwarming, cv-installaties en waterleidingen.

Loodgieter nodig voor een lekkage?

Is uw toilet, de afvoer of het riool verstopt? Of is er een defect in de waterleiding? Niets is zo vervelend als een lekkage. In sommige gevallen kan lekkage leiden tot waterschade. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom is het belangrijk dat de lekkage snel verholpen wordt. Onze loodgieters repareren de lekkage snel en vakkundig en staan altijd voor u klaar.

Loodgieterswerkzaamheden

Heeft u vragen over onze loodgieterswerkzaamheden? Of wilt u meer informatie over onze andere expertises? Maak gerust vrijblijvend een afspraak.

 

Contact opnemen met ITN