Loodgieter Zeeland

ITN Groep is een loodgieter- en installatiebedrijf in Nieuwdorp. In heel Zeeland bieden wij onze diensten op het gebied van domotica, loodgieterswerkzaamheden, agrotechniek, elektrotechniek en beveiliging. Heeft u een loodgieter nodig of wilt u gebruik maken van meerdere expertises van ITN Groep? Neem dan gerust contact met ons op!

Onderhoud cv-ketel of warmtepomp

Een cv ketel zorgt ervoor dat uw huis lekker warm is in koude dagen. Voor het plaatsen van een warmtepomp of onderhoud aan uw cv installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij installeren cv-ketels van de beste merken, zoals Nefit, Intergas, Remeha, en Atag. Deze zijn betrouwbaar, energiezuinig én verzekeren u van onderhoudsarme warmte. U bent dus verzekerd van betrouwbare systemen die voor u geïnstalleerd worden door loodgieters met uitstekende kennis van het vak. U kunt bij ons terecht voor de plaatsing en het onderhoud van uw gasgestookte of elektrische cv ketel of warmtepomp. Is uw cv-ketel of warmtepomp toe aan een onderhoudsbeurt of heeft u een storing? Onze storingsdienst is dag en nacht bereikbaar en wij laten u nooit in de kou staan.

Bekijk onze cv-ketel service abonnementen

Vloerverwarming Zeeland

Als u de warmte in uw woning of bedrijfspand gelijkmatig wilt verdelen dan is vloerverwarming dé oplossing. Ook zorgt vloerverwarming voor een kostenbesparing en u heeft geen radiotoren meer in het zicht hangen. Daarnaast is vloerverwarming aan te sluiten op een domotica systeem, waardoor u nog slimmer met uw verwarming om kunt gaan! Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vloerverwarming en het aanleggen van waterleidingen en cv-installaties. Mocht u problemen ondervinden dan kunnen onze loodgieters u ook altijd helpen met de reparatie van de waterleidingen en cv-installaties.

Loodgieter nodig voor lekkage?

Niets is zo vervelend als lekkage! Is uw wc verstopt, is er een defect in de waterleiding, is de afvoer of het riool verstopt? In sommige gevallen kan lekkage leiden van lichte tot ernstige waterschade, dit wilt u natuurlijk voorkomen. Het is daarom belangrijk dat het probleem snel verholpen wordt. Onze loodgieters staan dagelijks voor u klaar om de lekkage te repareren zodat u weer zorgeloos kunt genieten van uw woning.

Bel direct voor een afspraak!

Loodgieterswerkzaamheden laten uitvoeren

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over onze expertises of wilt u een afspraak maken?

Contact opnemen met ITN