Inloopdouche in één dag

Wilt u uw bad of douche laten vervangen door een inloopdouche, maar ziet u op tegen de verbouwing? Dan bieden wij u een oplossing. Wij veranderen uw huidige bad of douche in één dag in een op maat gemaakte, veilige en comfortabele inloopdouche.

 

Op maat gemaakt

Douchen in bad of in een douchecabine met hoge instap is met name voor ouderen of mensen met lichamelijke beperkingen geen ideale situatie. Ook de bodem van de badkuip of douchebak kan heel glad zijn. Dit komt de veiligheid niet ten goede. Wij vervangen uw bad of douche vakkundig in één dag door een prachtige op maat gemaakte inloopdouche. Zo kunt u genieten van een heerlijk en ontspannen douchemoment.

Een veilige douche

Onze inloopdouches hebben een lage instap. Het is mogelijk om deze te voorzien van  diverse veiligheidsvoorzieningen en accessoires, zoals ondersteuningsbeugels of een inklapbaar douchezitje. Door het plaatsen van een inloopdouche maken wij uw badkamer ook meteen levensloopbestendig.

Geschikt voor iedere ruimte

Onze op maat gemaakte inloopdouches zijn geschikt voor iedere ruimte. Heeft u een schuin dak? Of zitten er ramen op de plek waar u uw inloopdouche wilt? Geen probleem. Wij passen ons ontwerp hier moeiteloos op aan. Ook kunnen wij waterleidingen en afvoeren aanleggen, waardoor het ook mogelijk is om de inloopdouche op andere plekken in uw woning te plaatsen.

Onze voordelen

Graag zetten wij de voordelen voor u op een rij:

  1. Wij realiseren een veilige inloopdouche met een lage instap
  2. Wij plaatsen de wanden op het bestaande tegelwerk, zonder hak- en breekwerk
  3. Wij maken uw inloopdouche geheel op maat
  4. Wij voeren de werkzaamheden in één dag uit.

Contact opnemen met ITN