Extra voordelig een duurzame ketel met de Nefit Recycle Deals!

Heeft u een verouderde ketel die langzamerhand toe is aan vervanging? En wilt u graag verduurzamen? Kies dan vóór 31 mei 2020 voor een energiebesparende HR-ketel, hybride cv-ketel of zonneboiler!

Levert u uw oude cv-ketel bij ons in? Dan ontvangt u tot €375,- korting! Zo gaan we samen voor meer duurzaamheid én een lagere energierekening. Hoe duurzamer uw keuze, hoe meer voordeel u ontvangt!

Nefit Recycle Bonus

Koop voor 31 maart een Nefit-actieproduct bij ITN Groep en ontvang bij inruil van uw oude CV-ketel een Recycle Bonus van Nefit. De actie geldt op de volgende producten:

-Nefit warmtepompen: € 150,-
-Nefit zonneboilersystemen: € 150,-
-Nefit cv-ketels: € 75,-

Wilt u een hybride systeem met zonneboiler? Dan kan de totale Recycle Bonus oplopen tot wel € 375,-. Meer weten? Bekijk de actievoorwaarden op de officiële website van Nefit. Let op! Onze actie geldt alleen op de gekochte producten.

Energiebesparende CV-ketel

De nieuwste generatie CV-ketels zorgen voor nog meer energiebesparing en bereiden u voor op de toekomst. Samen met de slimme Nefit Easy thermostaat is elke CV-ketel toepasbaar op online Smart Home oplossingen. Door de innovatieve techniek en de verschillende designs is er altijd een CV-ketel die bij u past! De Nefit HR-ketel is al beschikbaar vanaf € 1338,- en u ontvangt tijdelijk tot € 75,- inruilkorting op uw oude installatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de beste duurzame CV-keteloplossingen van Nefit.

 

Ik wil een energiebesparende cv-ketel

Elektrische warmtepompen

Bent u klaar om energieneutraal te wonen? Dat kan met de elektrische warmtepompen van Nefit. Ga over op een gasloze installatie en ontvang een subsidie tot van € 2600,-. Daarnaast ontvangt u nu tijdelijk korting tot € 150,- tijdens de Recycle Actie van Nefit. Welke warmtepomp kiest u?

Ik wil een elektrische warmtepomp

CV-ketel met warmtepomp

Duurzamer wonen in combinatie met een CV-ketel en warmtepomp. Met een relatief lage investering en subsidies tot € 2600,- is dit hybride systeem voor iedereen toegankelijk. Het systeem is ook geschikt voor gewone radiatoren en zorgt voor een gasbesparing tot al gauw meer dan 50%. Het hybride systeem is al beschikbaar vanaf € 3100,-. Tijdelijk ontvangt u ook nog tot € 150,- extra korting! Bekijk het meest geschikte hybride systeem van Nefit.

Ik wil een combi-ketel met warmtepomp

Doe de test!

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag om de beste keuze te maken. Daarom verwijzen wij u door naar de Nefit adviestool, om zo in drie eenvoudige stappen de beste opties voor u op een rijtje te zetten!

Meer informatie en offerte aanvragen

Doe de check

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Wilt u een offerte aanvragen voor een duurzame cv-ketel, warmtepomp of combi-ketel? Laat dan hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.