Elektricien Zeeland

Elektricien Zeeland

Bent u opzoek naar een elektricien voor uw huis, bedrijfspand of werkplaats? Of het nu gaat om een alarmsysteem aansluiten, een groepenkast vervangen of het onderhoud van uw elektrotechnische installatie, bij ITN Groep bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in utiliteitsbouw, (particuliere) woningen en automatisering in de landbouw en geven advies op maat over de installaties die we leveren. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Last van een storing of defect? Onze storingsdienst is dag en nacht bereikbaar.

Groepenkast vervangen

Bent u bezig met het (ver)bouwen van een huis, een schuur of wellicht een aanbouw zoals een serre? Onze elektriciens helpen u met graag met het aanleggen of vervangen van de elektrotechnische installaties. Als u tevens uw huis of aanbouw wilt voorzien van een domotica systeem of een nieuw inbraak- en brandalarm wilt aansluiten, dan kan dit meteen worden meegenomen in de werkzaamheden. Onze elektriciens zorgen er dan voor dat alles correct wordt aangesloten, ingeregeld  en weggewerkt.

Elektricien voor een domotica installatie?

Naast de installatie van elektra, zijn wij gespecialiseerd in het slim maken van uw elektronische systemen. Als domotica specialist adviseren wij u graag over de mogelijkheden binnen uw budget. Denk hierbij aan het automatiseren van uw multimedia- en keukenapparatuur, klimaatinstallatie en alarmsysteem. Al uw apparaten zijn dan op afstand te bedienen met smartphone of tablet. Niets is fijner dan thuiskomen in een warme woning na een vakantie. Lees hier meer informatie over domotica.

Afspraak maken

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over onze expertises of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contact opnemen met ITN