Cv-ketel reparatie

Merkt u steeds vaker dat uw woning niet meer zo snel warm wordt of duurt het steeds langer voordat het water uit de kraan opgewarmd is? Dan werkt uw ketel niet meer zo effectief. Dit kan komen doordat er enkele onderdelen aan vervanging toe zijn. Als u contact opneemt met de Servicedienst van ITN Groep, dan zorgen wij dat er binnen 24 uur een ervaren servicemonteur bij u voor de deur staat. Wij zullen de ketel nalopen op alle kritieke punten indien nodig direct onderdelen vervangen.

Storing doorgeven

Cv-ketel reparatie of vervangen

In sommige gevallen zijn de reparatiekosten hoger dan wanneer u de cv-ketel zou vervangen door een nieuwe ketel. Het vervangen van uw cv-ketel lijkt een flinke investering, maar niets is minder waar. Doordat de stookkosten van een nieuwe cv-ketel vaak lager uitvallen, is uw investering in een nieuwe cv-ketel vaak snel terugverdiend. Wij gaan altijd voor u op zoek naar de meest voordelige oplossing. Dan is de keuze aan u: wil ik mijn cv-ketel repareren of vervangen?

Zelf uw cv-ketel repareren

Een niet optimaal werkende cv-ketel kunt u soms eenvoudig zelf repareren. Op het schermpje van de cv-ketel staat vaak een storingscode. Door deze code samen met het merk van uw cv-ketel in te voeren op Google, krijgt u een groot aanbod van handleidingen. Als u deze handleidingen volgt, kunt u eenvoudig uw cv-ketel resetten of de instellingen aanpassen. Hiermee is een storing vaak simpel te verhelpen. Komt u er zelf niet uit? Dan kunt u natuurlijk altijd bellen naar onze storingsdienst. Eventueel helpen wij u telefonisch bij het verhelpen van de storing of rijden direct bij u langs.

Neem contact op met ITN Groep of meld de storing hier