Cv-ketel reparatie

Merkt u dat het steeds langer duurt voordat uw woning warm wordt? Of moet u lang wachten totdat er warm water uit de kraan stroomt? Dan zijn sommige onderdelen van uw cv-keten waarschijnlijk aan vervanging toe. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in cv-ketel reparaties. We komen graag bij u langs om het probleem voor u op te lossen.

 

24-uursservice

Bij ITN Groep kunt u rekenen op een snelle service. Wanneer u onze servicedienst inschakelt om uw cv-ketel te repareren, zorgen wij ervoor dat er binnen 24 uur een ervaren monteur bij u langskomt. We controleren uw cv-ketel op alle kritieke punten en vervangen de defecte onderdelen direct wanneer dit nodig is.

Cv-ketel repareren of vervangen?

Het vervangen van een cv-ketel lijkt op het eerste oog vaak een flinke investering. Toch is het in sommige gevallen juist de meest voordelige optie. Bijvoorbeeld wanneer de reparatiekosten van uw cv-ketel hoger zijn dan de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Ook vallen de stookkosten met een nieuwe cv-ketel vaak veel lager uit. Hierdoor heeft u de investering in een nieuwe cv-ketel al snel terugverdiend. We kijken graag samen met u naar de meest efficiënte oplossing.

Cv-ketel zelf repareren

Soms is een storing aan uw cv-ketel eenvoudig zelf op te lossen. U kunt uw cv-ketel dan zelf repareren. Komt u er zelf niet uit? Of blijken sommige onderdelen van uw cv-ketel toch aan vervanging toe? Neem dan contact op met onze servicedienst. Onze monteurs helpen u graag.

 

Contact opnemen met ITN