Badkamerrenovatie

Voldoet uw badkamer niet meer aan uw wensen of zijn er gebreken? Wij helpen u graag bij de verbouwing van uw badkamer. Waarschijnlijk heeft u veel vragen over een badkamerrenovatie. Wat wordt de indeling? Wat is er mogelijk qua leidingwerk? En wat zijn de kosten? Wij adviseren u graag en bieden u een duidelijk kostenoverzicht.

 

Badkamer verbouwen

Bij een badkamerrenovatie kunt u ervoor kiezen om alleen de tegels te vervangen. Maar vaak is het praktischer om direct te kijken of uw badkamer ook in de toekomst nog aansluit op uw wensen. Denk hierbij aan het vervangen van uw bad door een inloopdouche. Een andere indeling kan dan noodzakelijk zijn. Wij adviseren u graag en kijken samen met u wat er mogelijk is binnen uw budget en wensen.

Praktische vragen bij een badkamerrenovatie

Een verbouwing aan de badkamer roept waarschijnlijk een hoop vragen op. Wanneer u uw badkamer renoveert en opnieuw indeelt, heeft dit gevolgen voor de aanleg van leidingen, ventilatie en afvoer. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden en de meest optimale aanleg van uw badkamer. Daarnaast adviseren wij u in het eventueel hergebruiken van uw sanitair. Samen met de door u gekozen materialen bepaalt dit namelijk de uitstraling van uw badkamer.

Kosten badkamerrenovatie

De kosten van een badkamerrenovatie kunnen erg uiteenlopen. Dit is afhankelijk van de materiaalkeuze, de afwerking, de grootte van uw badkamer en uw wensen. Wij geven u graag geheel vrijblijvend een kostenindicatie. Daarnaast maken wij ook een schatting van de duur van de renovatie. Zo weet u van tevoren wat u van ons kunt verwachten.

 

Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.