Badkamer renovatie

Badkamer renovatie

Sluit uw badkamer niet meer aan op uw wensen of gaat deze gebreken vertonen? Dan kunt u overwegen om uw badkamer te verbouwen. Bij een badkamer renovatie komen een hoop vragen los. Wat wordt de indeling? Wat is er mogelijk qua leidingwerk? Wat zijn de kosten? Wij adviseren u graag over de indeling en installatie van uw badkamer en bieden u een duidelijk overzicht van de kosten.

Badkamer renoveren

U kunt natuurlijk alleen de tegels in uw oude badkamer vervangen, maar vaak is het praktischer om gelijk te kijken of de badkamer ook in de komende jaren nog aansluit op uw wensen. Op basis hiervan heeft u al snel helder of een andere indeling noodzakelijk is. U kunt hierbij denken aan het vervangen van uw bad voor een inloopdouche. ITN Groep adviseert u hier graag in en kijkt samen met u wat er mogelijk is binnen uw budget en wensen.

Contact opnemen met ITN

 

 

Praktische vragen bij een badkamer verbouwing

Wanneer u uw badkamer verbouwt en opnieuw indeelt, heeft dit gevolgen voor de aanleg van de leidingen, ventilatie en afvoer. Wij kijken graag met u naar de praktische mogelijkheden en de optimale aanleg van uw badkamer. Daarnaast adviseren wij u in het eventueel hergebruiken van uw sanitair. Samen met de door u gekozen materialen bepaalt dit namelijk de uitstraling en het effect van uw badkamerrenovatie.

Kosten badkamer renoveren

De kosten van een badkamerrenovatie kunnen erg uiteenlopen. Dit heeft te maken met de keuze van de materialen, de afwerking en de grootte van uw badkamer. De opbouw van de offerte is volledig afhankelijk van uw eisenpakket. ITN Groep geeft u graag geheel vrijblijvend een kostenindicatie van uw badkamer renovatie op basis van uw wensen. Daarnaast geven wij ook een schatting van de duur van de badkamerrenovatie. Zo weet u van tevoren wat u van ons kunt verwachten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.