Wij stellen aan je voor: assistent projectleider Lisette

Sinds 1 april van dit jaar is Lisette Schipper begonnen als assistent projectleider bij ITN Groep. Ze doet tijdens haar werkdag ervaring op bij middelgrote tot grote projecten.
Lisette is een afgestudeerd HBO projectmanager en was voor dit dienstverband werkzaam in de autobranche. Aanvankelijk solliciteerde ze op de vacature voor service medewerkster. Al snel tijdens het gesprek werd duidelijk dat Lisette vanwege haar opleiding een geboren projectleidster is. Jeanneke bracht dit ter sprake en Lisette zag de functie ‘assistent projectleider’ ook wel zitten. Om het plaatje compleet te maken volgt Lisette op dit moment de thuisstudie Elektrotechniek en ook heeft ze haar VCA in de pocket!

Gewoon doen bij ITN Groep, aan de slag als assistent projectleider

Het lijkt haar fantastisch om uiteindelijk de grote projecten zoals een appartementencomplex of hotel zelf te kunnen leiden. En dat doel is gewoon haalbaar bij ons bedrijf, Lisette zal het op lange termijn ook gewoon gaan doen. Maar voor nu geldt dat ze eerst goed ingewerkt wordt door Ard en Eric. Bij de ITN projecten komen namelijk W- en E- werkzaamheden samen voor en om dit in goede banen te kunnen leiden is vakkennis en brede kennis van ons bedrijf noodzakelijk. Wij hebben jaar in jaar uit meerdere projecten waar Lisette ervaring op zal doen zodat ze uiteindelijk als projectleider ingezet wordt.

Ook werken en leren bij ITN Groep? Ontdek dan eerst meer over ons bedrijf! En solliciteer bij interesse!

assistent projectleider

Wie is Lisette?

Lisette is 22 jaar, geboren en getogen in Wemeldinge, is momenteel nog een happy single en woont nog gezellig thuis bij haar familie en de 6 scharrelende kippetjes. Ze omschrijft zichzelf als: loyaal, zorgzaam, nuchter en principieel. Wij hebben ook al gemerkt dat ze een gezellige prater is en ook geïnteresseerd in haar collega’s. Zelfs zo gezellig wanneer ze onderweg is met Ard,  ze een paar rondjes extra over de rotonde toert en zegt ‘ow hoe moesten we nou?’
Ze houdt van een sportieve wintersportvakantie op de latten en is ’s zomers op het Veerse Meer te vinden op haar wakeboard. Ook auto’s zijn een grote passie, waardoor je haar zelfs op het circuit tegenkomt. Het ideale weekend is volgens Lisette een Cavaatje drinken op een zonnig terras en als afsluiter een technofeestje. Een speciale droomwens heeft ze niet echt, maar gezond blijven is uiteraard het belangrijkste! Lisette, we wensen je veel succes bij ITN Groep!

assistent projectleider