Verwarm je huis duurzamer en word ook een groene held!

Duurzaam verwarmen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook zuiniger voor uw portemonnee! Heeft u een verouderde ketel die langzamerhand toe is aan vervanging? En wilt u graag verduurzamen? Kies dan vóór 31 december 2021 voor een energiebesparende HR-ketel, hybride cv-ketel of zonneboiler! U ontvangt dan tot €375,- retour.

Ook 100% CO2-neutraal met een HR-ketel van Nefit Bosch? Ja dat kan! Nefit Bosch compenseert dan namelijk uw CO2-uitstoot. Zo gaan we samen voor meer duurzaamheid én een lagere energierekening. En hoe duurzamer uw keuze, hoe meer voordeel u ontvangt!

Wat zijn de voorwaarden van deze actie?

Koop voor 31 december 2021 een Nefit Bosch actieproduct bij ITN Groep en vraag cashback korting aan via Nefit Bosch. De actie geldt op de volgende producten:

-Nefit warmtepompen: € 150,-
-Nefit zonneboilersystemen: € 150,-
-Nefit cv-ketels: € 75,-

Wilt u een hybride systeem met zonneboiler? Dan kan de totale korting oplopen tot wel € 375,-. Meer weten? Bekijk de actievoorwaarden op de officiële website van Nefit Bosch. Let op! Onze actie geldt alleen op de gekochte producten.

Energiebesparende CV-ketel

De nieuwste generatie CV-ketels zorgen voor nog meer energiebesparing en bereiden u voor op de toekomst. Samen met de slimme Nefit Easy thermostaat is elke CV-ketel toepasbaar op online Smart Home oplossingen. Door de innovatieve techniek en de verschillende designs is er altijd een CV-ketel die bij u past! De Nefit HR-ketel is al beschikbaar vanaf € 1338,- en u ontvangt tijdelijk tot € 75,- inruilkorting op uw oude installatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de beste duurzame CV-keteloplossingen van Nefit Bosch.

 

Ik wil een energiebesparende cv-ketel

Elektrische warmtepompen

Bent u klaar om energieneutraal te wonen? Dat kan met de elektrische warmtepompen van Nefit Bosch. Ga over op een gasloze installatie en ontvang een subsidie tot van € 2600,-. Daarnaast ontvangt u nu tijdelijk korting tot € 150,- tijdens deze actie van Nefit Bosch. Welke warmtepomp kiest u?

Ik wil een elektrische warmtepomp

CV-ketel met warmtepomp

Duurzamer wonen in combinatie met een CV-ketel en warmtepomp. Met een relatief lage investering en subsidies tot € 2600,- is dit hybride systeem voor iedereen toegankelijk. Het systeem is ook geschikt voor gewone radiatoren en zorgt voor een gasbesparing tot al gauw meer dan 50%. Het hybride systeem is al beschikbaar vanaf € 3100,-. Tijdelijk ontvangt u ook nog tot € 150,- extra korting! Bekijk het meest geschikte hybride systeem van Nefit Bosch.

Ik wil een combi-ketel met warmtepomp
onderhoud installaties, service en onderhoud

Doe de test!

Persoonlijk advies

Wilt u weten welke oplossing het beste bij uw woning past? Wij helpen u graag om de beste keuze te maken. Daarom verwijzen wij u door naar de Nefit Bosch adviestool, om zo in drie eenvoudige stappen de beste opties voor u op een rijtje te zetten! Wilt u liever een gericht advies met kostenindicatie? Vraag dan direct een offerte aan.

Doe de check

Meer informatie en offerte aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Wilt u een offerte aanvragen voor een duurzame cv-ketel, warmtepomp of combi-ketel? Laat dan hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Als klant vind je het debiteurennummer op de factuur van ITN Groep. Ben je nog geen klant, laat dan dit veld leeg.